Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ συναντιούνται στα κινηματογραφικά πλατό μετά από 16 χρόνια με την ταινία «Wolfs». Η τελευταία ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησαν ήταν το «Burn After Reading» το 2008, μια μαύρη κωμωδία των αδερφών Κοέν.

Η φιλία του Τζορτζ Κλούνεϊ και του Μπραντ Πιτ μετρά τρεις δεκαετίες χωρίς διαλείμματα και απομακρύνσεις. Αυτή τη σχέση «γιορτάζουν» στο εξώφυλλο Σεπτεμβρίου του περιοδικού GQ σε μία φωτογράφιση που στερεύει τα λόγια.

Μίλησαν στον Zach Baron και φωτογραφήθηκαν από τον Sølve Sundsbø στο Chateau Miraval, την τεράστια έπαυλη στο Κόρενς της Γαλλίας, όπου ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια τον Αύγουστο του 2014.

Το συγκεκριμένο οινοποιείο βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης μεταξύ των πρώην, αφότου η Τζολί πούλησε το μερίδιό της το 2021.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ αγόρασαν ένα σπίτι κοντά στο Chateau Miraval πριν από τρία χρόνια. Όπως περιγράφει το αφιέρωμα του GQ, ο Κλούνεϊ εμφανίστηκε στη συνέντευξη με μια μαύρη Mercedes και δήλωσε: «κυριολεκτικά, μόλις οδήγησα από το σπίτι μου. Βρίσκομαι εκεί εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει ποτέ εδώ. Είναι εννέα λεπτά».

Στους συντελεστές της φωτογράφισης και ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος.

Για την ιστορία (και μόνο) να πούμε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει κλείσει τα 63 και ο Μπραντ Πιτ τα 60. Η ηλικία είναι ένα από τα θέματα που ανοίγονται στη μεταξύ τους συζήτηση.

«Όταν έκλεισα τα 60, η γυναίκα μου και εγώ είχαμε ένα ωραίο δείπνο. Μιλούσαμε και είπα, «Κοίτα, είμαι 60». Τώρα είμαι 63.

Και είπα: «Λοιπόν, άκου πώς έχει το πράγμα, μπορώ ακόμα να παίζω μπάσκετ με τα παιδιά. Μπορώ ακόμα να κάνω παρέα, να κάνω πολλές βλακείες. Σωματικά, είμαι ακόμα σε πολύ καλή φόρμα«.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Είπα, «αλλά δεν έχει σημασία πόσες μπάρες δημητριακών τρώω. Σε 20 χρόνια, θα είμαι 80. Και αυτό είναι ένα διαφορετικό νούμερο». Αυτός είναι ένας πραγματικός αριθμός όπου τα οστά σου είναι εύθραυστα και η μυϊκή σου μάζα έχει χαθεί. Οπότε τα πράγματα αλλάζουν.

Οπότε αυτά τα επόμενα 20 χρόνια πρέπει πραγματικά να επικεντρωθούμε όχι μόνο στη δουλειά, αν και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει επίσης να επικεντρωθούμε στη ζωή», ανεφερε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Και ο Μπραντ Πιτ πρόσθεσε: «Αρχίζεις να καταλαβαίνεις αυτή την ιδέα της θνητότητας και ότι είναι κάτι που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Απλώς αποκτάς μεγαλύτερη επίγνωση. (…)

Πραγματικά προσπαθώ να απολαμβάνω τους ανθρώπους που αγαπώ και απλά να ζω. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην ακουστεί κλισέ αυτό, αλλά απλά ο αέρας είναι φρέσκος και το γρασίδι είναι πράσινο και έχω γίνει κάπως αυτός ο τύπος».

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στη συνέντευξη για τη μακροχρόνια φιλία τους, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να λέει: «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Και είναι διασκεδαστικό γιατί τσεκάρουμε επίσης ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τα πράγματα περιπλέκονται στη ζωή και πρέπει πάντα να βεβαιώνεσαι πως όλοι είναι καλά».

«Ο Τζορτζ είναι ίσως ο καλύτερος στο να καταλαβαίνει, να βλέπει τη σκακιέρα και τις πιθανές κινήσεις. Θα καλέσω τον Τζορτζ σε πολλές περιπτώσεις όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Ο Τζορτζ θα καταλάβει κάτι που κανείς άλλος δεν θα καταλάβει, για το οποίο δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Υπάρχει μια παρηγοριά σε αυτό», εξομολογείται ο Πιτ.

«Τι κάνατε ο ένας για τον άλλον όταν πρωτογνωριστήκατε;» αναρωτιέται ο δημοσιογράφος. Ο Μπραντ Πιτ παίρνει πρώτος τον λόγο και γυρίζει στη δεκαετία του ’90.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

«Ο Τζορτζ μού έκανε την πρώτη εντύπωση όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε στο Παρίσι και εκείνος μίλησε γι’ αυτό. Για το κυνήγι των φωτογράφων. Δεν μπορώ να σας πω, δεν μπορώ να το περιγράψω σε κανέναν.

Ήταν τρελό. Σε ακολουθούσαν εννέα αυτοκίνητα. Σε περίμεναν. Τότε ήταν που τον είδα να μιλάει. Αυτός ο τύπος έχει κάτι που οι υπόλοιποι από εμάς δεν έχουν. Είδα τον ηγέτη εκείνη τη στιγμή», σχολίασε ο Μπραντ Πιτ.

Οι δύο τους μίλησαν για τον σκληρό ανταγωνισμό της δουλειά τους αλλά και για το πώς η σχέση που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μένει αλώβητη.

«Θέλω να σε νικήσω σε κάθε δουλειά. Αλλά αν δεν την πάρω εγώ, θα ήθελα να την πάρεις εσύ», εξομολογείται ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αν δεν είχα έναν Τζορτζ στη ζωή μου, δεν ξέρω αν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα. Είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να συνεχίσεις», πρόσθεσε ο Μπραντ Πιτ.