Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την παρουσία του στο τουρνουά του Σινσινάτι. Αυτό θα είναι το πρώτο του τουρνουά μετά την απόφαση που πήρε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους με τον πατέρα του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς δεν θα βρίσκεται στο μποξ του Έλληνα τενίστα, όμως θα υπάρχει εκεί ένας άλλος Έλληνας. Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Davis Cup και της Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι θα είναι ο προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά για το συγκεκριμένο τουρνουά ή μέχρι ο Έλληνας τενίστας να επιλέξει τον αντικαταστάτη του πατέρα του.

Ήδη, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όμως παραμένει άγνωστο εάν ο Τσιτσιπάς θα καταλήξει στον νέο προπονητή του πριν το US OPEN ή μετά από αυτό.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου

Ο 45χρονος προπονητής έχει τις δικές του ακαδημίες στην Βάρκιζα. Ασχολείται κυρίως με την προπόνηση νεαρών αθλητών και έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια του Στέφανου Τσιτσιπά.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα ο Έλληνας τενίστας και για αυτό το λόγο τον επέλεξε για να τον βοηθήσει σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Για Λεναρντ Στρουφ στον πρώτο γύρο του Σινσινάτι.