Ο πρώτος τραγικός απολογισμός της φωτιάς στην Αττική

Μία νεκρή, εκατοντάδες σπίτια καμένα και περισσότερα από 100.000 στρέμματα γης που έγιναν στάχτη έχει αφήσει πίσω της μέχρι τώρα η φωτιά που ξέσπασε στην Αττική.

Η μάχη με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική συνεχίζεται αφού οι αναζωπυρώσεις είναι διαδοχικές. Ωστόσο ο πρώτος απολογισμός που μπορεί να γίνει αποτυπώνει τις τραγικές συνέπειες που άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στον Βαρνάβα.

Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη τα ξημερώματα της Τρίτης στο πάτημα Βριλησσίων. Πρόκειται για γυναίκα 60-65 ετών η οποία εργαζόταν σε εταιρεία της περιοχής και όπως όλα δείχνουν δεν πρόλαβε να βγει από το κτίριο όταν αυτό εκκενώθηκε.

Την ίδια ώρα οι πρώτες εκτιμήσεις για τα καμένα σπίτια και τις εκτάσεις που έγιναν στάχτη είναι αποκαρδιωτικές. Σύμφωνα με αυτές περισσότερα από εκατό σπίτια και επιχειρήσεις έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Επιπρόσθετα η συνολική έκταση που έγινε στάχτη ξεπερνά τα 100.000 στρέμματα. Όλα αυτά την ώρα που η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει ο τελικός απολογισμός.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.