Τελετή λήξης: Ο Τομ Κρουζ έκλεψε τις εντυπώσεις και τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος ήταν εμπνευσμένος από τις «Επικίνδυνες αποστολές» ο Τομ Κρουζ κατέβηκε από την οροφή του «Stade de France» για να κλέψει τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων και να την πάει στο Λος Άντζελες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αποτελούν παρελθόν. Σειρά έχουν τώρα εκείνοι του Λος Άντζελες, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Θερινούς Αγώνες το 2028, 44 χρόνια μετά τη διοργάνωση του 1984.

Όπως επιτάσσει η παράδοση, η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, παρέδωσε συμβολικά την Ολυμπιακή σημαία στον Τόμας Μπαχ, ο οποίος με τη σειρά του την έδωσε στη δήμαρχο του  Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας, την πρώτη μαύρη δήμαρχο που πήρε τη σημαία και ήταν συνοδευόμενη από τη Σιμόν Μπαίλς.

Αμέσως άρχισε μια παράσταση διάρκειας περίπου δώδεκα λεπτών που σχεδίασε ο Μπεν Γουίνστον, Βρετανός παραγωγός και σκηνοθέτης, ο οποίος στα 42 του χρόνια έχει ήδη λάβει 13 βραβεία Emmy στην καριέρα του.

Η τραγουδίστρια Γκαμπρέλα Γουίλσον, γνωστή και ως H.E.R, τραγούδησε τον αμερικανικό ύμνο, ενώ ο Τομ Κρουζ σε μία νέα «Mission: Impossible» (επικίνδυνη αποστολή), …πηδήξει από την κορυφή του σαδίου για να πάρει την Ολυμπιακή σημαία  και ανεβαίνοντας σε μία μηχανή να…ξεκινήσει το ταξίδι για το Λες Άντζελες.

Με βίντεο που έχει γυριστεί και στις δύο μεριές του Ατλαντικού, δείχνοντας τον κορυφαίο πρωταγωνιστή να περνάει από τα εμβληματικά σημαία του Παρισιού, να πέφτει με αλεξίπτωτο για να φτάσει στο Χόλιγουντ, πριν δώσει με τη σειρά του την Ολυμπιακή σημαία  σε άλλους διάσημους αθλητές, Κέιτ Κόρτνεϊ,  Μάικλ Τζόνσον, Τζάκερ Ίτον.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.