Η ενημέρωση Γεωργιάδη για την εκκένωση στο Παίδων Πεντέλης

Σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εκκένωση του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης λόγω της μεγάλης φωτιά που υπάρχει στη βορειοανατολική Αττική.

Τις πρώτες πρωινές ώρες η φωτιά πλησίασε προς το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Για αυτό το λόγο η αστυνομία και η πυροσβεστική ζήτησαν την εκκένωσή του η οποία μέσα σε περίπου μία ώρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην επιχείρηση που έγινε εκεί αλλά και στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Γεωργιάδη

«Στις 05:05 ξεκίνησε η εκκένωση του Παιδων Πεντέλης και ολοκληρώθηκε με άμεσες και συντονισμένες κινήσεις στις 05:58. 19 παιδιά (περιπατητικά περιστατικά) και 8 συνοδοί με 3 άτομα προσωπικό μεταφέρθηκαν με πούλμαν του Δήμου Πεντέλης στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού. Επίσης, διεκομίσθηκαν με κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, 5 παιδιά που νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προς τις μονάδες των Νοσοκομείων Παίδων Αγ. Κυριακού και Παιδων Αγ. Σοφία.

Στο σημείο έσπευσαν η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου καθώς και η Διοικήτρια και Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ. Η φωτιά έχει απομακρυνθεί και το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης είναι κτιριακά ασφαλές.

Το ΚΥ Ραφήνας εκκενώθηκε στις 05:30, από όπου 4 ατομα προσωπικό μετακινήθηκαν με ίδια μέσα. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκκένωση της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Πεντέλης (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) από όπου μετακινήθηκαν 35 άτομα φιλοξενούμενοι και προσωπικό.

Το Υπουργείο Υγείας παραμένει σε απόλυτη επιφυλακή και ακολουθεί τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.