Φωτιά στην Αττική: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στα Βριλήσσια-«Γίνεται χαλασμός-Έχουν καεί σπίτια»

Η φωτιά στην Αττική συνεχίζει να μαίνεται εκτός ελέγχου με τους κατοίκους στα Βριλήσσια να παλεύουν πλέον να σώσουν τα σπίτια τους - Σύμφωνα με εθελοντή πυροσβέστη «έχουν καεί πάρα πολλά σπίτια, στην οδό Καλαβρύτων».

Η φωτιά στην Ανατολική Αττική φαίνεται πως έχει ξεφύγει με τις φλόγες να μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή. Μέτωπο έχει φτάσει μέχρι τα Βριλήσσια με εθελοντή πυροσβέστη να δηλώνει στο MEGA πως «έχουν καεί πάρα πολλά σπίτια, στην οδό Καλαβρύτων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σημείο επιχειρούν μόνο εθελοντές. Κάτοικος των Βριλησσίων ξέσπασε στο MEGA υποστηρίζοντας πως στην περιοχή γίνεται «χαλασμός».

«Μας έχουν έρθει για εκκένωση αλλά ποιος να αφήσει το σπίτι του; Με κόπο και ιδρώτα το έκαναν οι γονείς μου. Έχουν έρθει παιδιά, φίλοι του γιου μου, εδώ παλεύουμε. Τα ζώα τα διώξαμε όλα, όλα. Τι να κάνω;», ανέφερε.

«Καθόμαστε μήπως και σώσουμε κάτι. Βλέπετε κουβάδες, λάστιχα, τα έχω πετάξει όλα έξω. Τα σπίτια καίγονται, τι να σας πω…», είπε η κάτοικος.

«Μέσα στην πόλη γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν μπορούν να τη σβήσουν από εχθές; Θα πω καμία κακιά κουβέντα. Μόνο φορολογίες», είπε άνδρας που κατοικεί στα Βριλήσσια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.