Για την κατάσταση που επικρατεί στα μέτωπα της Αττικής, τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενημερώθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης από αξιωματικούς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, την επίσκεψη του νωρίτερα στο συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αυταπάρνηση των πυροσβεστών που δίνουν αυτή την άνιση μάχη με τις φλόγες.

Εξερχόμενος του κτιρίου ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Προφανώς δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις έχουν φέρει αυτή τη φωτιά κυριολεκτικά στην Αθήνα. Να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και να ενθαρρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις για να προσφέρουν ανακούφιση στους πληγέντες συμπολίτες μας. Καλή δύναμη εδώ πέρα στην υπηρεσία, καλή δύναμη σε όλη την Πολιτική Προστασία».

Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιώργο Καραμέρο και τον Τομεάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συμεών Κεδίκογλου.