Δύο προφίλ στο Facebook είχε ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη σήμερα κόρη του από την ηλικία των τεσσάρων ετών στην Σπάρτη.

Όπως αποκάλυψε το Star φέρεται να παρουσιαζόταν ως διαζευγμένος, χειριστής μηχανημάτων με προϋπηρεσία στις εκδόσεις και πτυχιούχος του ΕΚΠΑ. Φέρεται επίσης να δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριστιανός.

Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό. Ο άνδρας απαθανάτιζε τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βάρος της ίδιας του της κόρης και τις αποθήκευε σε έναν κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον 11χρονο γιο της οικογένειας. Το παιδί πήγε στο σπίτι του πατέρα του, όπου βρισκόταν και η 9χρονη. Όταν χτύπησε την πόρτα και αργούσαν να ανοίξουν υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε και έπεισε τη μικρή να μιλήσει στη μητέρα τους. Το κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς, αποκαλύπτοντας τη φρίκη.

Παραδέχθηκε την ασέλγεια, όχι τον βιασμό

Μέσω του δικηγόρου του ο 40χρονος παραδέχθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος της κόρης του, αρνήθηκε όμως ότι την έχει βιάσει.

«Μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται, δεν το έχει κάνει. Έτσι μου είπε, ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες, άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι «εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω, ό,τι έχει γίνει», είπε στο Mega ο δικηγόρος Γιώργος Λυμπέρης.

Την ίδια ώρα η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί στο παιδί της. «Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει» είπε.