Ακρίβεια: Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Την «σπίθα» άναψε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Μαρινάκη να παίρνει την σκυτάλη και το κόμμα της Κουμουνδούρου να ακολουθεί.

Διαξιφισμοί κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ακρίβεια με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάνει την αρχή, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά και το κόμμα της Κουμουνδούρου να επανέρχεται δριμύτερο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για την «αισχροκέρδεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για το ζήτημα της ακρίβειας στα ακτοπλοϊκά, υπογραμμίζοντας πως «ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενήμερος για την αισχροκέρδεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια».

Η απάντηση Μαρινάκη και τα νέα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο αργότερα ο Παύλος Μαρινάκης «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας «μερικές από τις θετικές εξελίξεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια» και επισημαίνοντας ότι «το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι να επιστρέψει σε εποχές που «μαθητευόμενοι μάγοι» έταζαν στους πάντες τα πάντα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σημειώνοντας «το εμπεδώσαμε: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ έχει την πολιτική βούληση να παρέμβει για να πέσουν σε ανεκτά για το εισόδημα των πολιτών επίπεδα οι τιμές σε Τρόφιμα – Καύσιμα – Ακτοπλοϊκά. Όσο κι αν επιμένει η Αξιωματική Αντιπολίτευση να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις. Όσο κι αν η Ελλάδα συνεχίζει, επί Μητσοτάκη, να κατηφορίζει σε όλους τους δείκτες (…)» παραθέτοντας σειρά από στοιχεία και καταλήγει αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αλήθεια, επιμένετε να θεωρείτε ότι αρκεί η λάσπη κατά του Στέφανου Κασσελάκη για να καλύπτει διαρκώς την κυβερνητική πριμοδότηση της αισχροκέρδειας;».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.