Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα διεκδικήσει το χάλκινο

Απέναντι στον Μάιλς Αμινέ θα παλέψει για την παρουσία του στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων ο Νταουρέν Κουγουγκλίεφ - Στις 19:30 ο αγώνας του 32χρονου παλαιστή της ελευθέρας.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία και μέσα από τη διαδικασία των ρεπεσάζ θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει πλέον για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 86 κιλών της ελευθέρας.

Στον πρωινό αγώνα της Παρασκευής (9/8) με τον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς, ο 32χρονος παλαιστής ήταν αποφασισμένος να φέρει εις πέρας τη δουλειά του και να επιβληθεί με τεχνική υπεροχή.

Ο Κουρουγκλίεφ πήρε τους πρώτους δέκα πόντους του αγώνα και ο διαιτητής διέκοψε τη διαδικασία για ν’ ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Η μάχη του Κουρουγκλίεφ για το χάλκινο

Το απόγευμα στις 19:30 ο πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Αμινέ, Αμερικανό παλαιστή που εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο, με στόχο ν’ ανέβει στο βάθρο.

«Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Δεν θα χαλαρώσω, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο, θα φάω, θα ξεκουραστώ και ό,τι δυνατότητα έχω θα τη δώσω στον τελευταίο αυτό αγώνα» είπε ο Κουρουγκλίεφ για τη μεγάλη μάχη που έχει μπροστά του πλέον.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.