Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται πως βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του

Πατέρας στη Σπάρτη συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού σε βάρος της ανήλικης κόρης του - Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και τα στοιχεία στο κινητό του.

Στη Σπάρτη συνελήφθη άνδρας, κατηγορούμενος για το βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης, μετά από την εξομολόγηση της μικρής.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα κατόπιν σχετικής καταγγελίας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του δράστη απεικονίζουν το ίδιο του το παιδί.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Ενώ, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί μέσα στην ημέρα ενώπιον του εισαγγελέα. Το πιθανότερο είναι να ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.