Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία – Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου προημιτελικού

Το μεσημέρι της Τρίτης (06/08) η Εθνική ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται απέναντι στην Γερμανία με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ώρα και το κανάλι της μεγάλης αναμέτρησης.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Η γαλανόλευκη για πρώτη φορά στην ιστορία της θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απέναντί της θα βρει μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Γερμανία θέλει να επιβεβαιώσει ότι ανήκει στην ελίτ. Με παίκτες μεγάλης κλάσης και ένα σύνολο το οποίο δουλεύει ρολόϊ φαντάζει ένα από τα φαβορί για ένα μετάλλιο. Ωστόσο, η Εθνική του Βασίλη Σπανούλη θέλει να την σταματήσει και να πάρει άτυπη ρεβάνς για την ήττα στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), ο Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και ο Τζόνι Μπατίστα (Πουέρτο Ρίκο). Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια τριάδα «σφύριξε» και το νικηφόρο αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Αυστραλία την Παρασκευή (77-71).

Όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Γαλλία και τον Καναδά.

Η τηλεοπτική κάλυψη του Γερμανία – Ελλάδα

Μπάσκετ ανδρών

  • 12:00 προημιτελικά: Γερμανία – Ελλάδα (ΕΡΤ1)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.