Ο Ντουπλάντις πανηγύρισε μιμούμενος το στιλ του Τούρκου σκοπευτή

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο Μόντο Ντουπλάντις να πανηγυρίσει μετά το άλμα του στα 6,10μ. με το οποίο βελτίωσε το Ολυμπιακό ρεκόρ αφού μιμήθηκε το στιλ του Τουρκού σκοπευτή, Γιουσούφ Ντίκετς - Τι του απάντησε εκείνος στα social.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών και το απέδειξε και στο Παρίσι. Ο Μόντο Ντουπλάντις συνέτριψε το Παγκόσμιο ρεκόρ ξεπερνώντας τα 6,25μ. κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, όντας στο πνεύμα των ημερών, φρόντισε να πανηγυρίσει ένα από τα επιτυχημένα άλματά του μιμούμενος το στιλ του Τούρκου σκοπευτή, Γιουσούφ Ντίκετς, το οποίο έχει γίνει viral. Συγκεκριμένα, τον πανηγυρισμό τον έκανε αμέσως μετά την επίτευξη του νέου Ολυμπιακού ρεκόρ ξεπερνώντας τα 6,10μ.

Δείτε τον πανηγυρισμό του ακριβώς μετά την επίτευξη του Ολυμπιακού ρεκόρ στο πρώτο μισό του βίντεο.

Η αντίδραση του Τούρκου σκοπευτή

Φυσικά ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός έγινε viral από τους πιο παρατηρητικούς, αν και οι περισσότεροι τον συνέθεσαν λανθασμένα με το Παγκόσμιο Ρεκόρ στα 6,25μ. Τότε ο Σουηδός δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και απλά έτρεξε στην κοπέλα του.

Οι φωτογραφίες έφτασαν μέχρι τον Τούρκο σκοπευτή, Γιουσούφ Ντίκετς, ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να συγχαρεί τον Ντουπλάντις. Μάλιστα, έβαλε και δύο σημαίες των χωρών τους. Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι οι σχέσεις Τουρκίας και Σουηδίας έχουν περάσει πολλά και αυτός ήταν ο λόγος που ο Σουηδός δεν κατέβηκε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.