Ο Ντουπλάντις ευχαρίστησε τον Καραλή: «Με βοήθησε να φτάσω ως εδώ»

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις θυμήθηκε τα εφηβικά του χρόνια και τις μεγάλες μάχες του με τον Εμμανουήλ Καραλή τον οποίο και ευχαρίστησε - Τι είπε για το μήνυμα που του έστειλε πριν τον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απολαυστική ήταν η συνέντευξη Τύπου του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το δίδυμο των Ντουπλάντις και Καραλή έδωσε ρέστα επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική σχέση που έχουν οι δυο τους.

Άλλωστε γνωρίζονται από παιδιά και ο ένας έσπρωχνε πάντοτε τον άλλον να φτάσει ψηλότερα. Σε αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του ο σπουδαίος Σουηδός ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τον Μανόλο.

«Είναι φανταστικό να είσαι σε τέτοιο επίπεδο μαζί με τον Μανόλο, γιατί ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι μου όταν ήμασταν παιδιά, εκεί στα 15 με 16. Πιέζαμε ο ένας τον άλλο πολύ σκληρά, ήταν ο καλύτερος μου εχθρός πολλές φορές. Αυτό με βοήθησε και με πίεσε για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αυτοί οι δύο τύποι (εννοώντας και τον Αμερικανό Κέντρικς) με έκαναν να φτάσω εδώ και να κάνω αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», είπε ο Άρμαντ Ντουπλάντις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.