Ελλάδα – Σερβία: Η ημέρα, η ώρα και το κανάλι του μεγάλου προημιτελικού

Κόντρα στη χρυσή ολυμπιονίκη Σερβία θα διεκδικήσει η -φιναλίστ του Τόκιο- Εθνική πόλο των ανδρών την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά από τρία χρόνια η Ελλάδα συναντά τη Σερβία σε νοκ άουτ ματς Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή τη φορά δεν είναι ο τελικός για το χρυσό όπως στο Τόκιο το 2021. Αυτή τη φορά η μάχη στην πισίνα θα κρίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά πόλο των ανδρών. Άρα και το ποια ομάδα θα μπει στη ζώνη των μεταλλίων.

Μετά το 9-8 επί των Ιταλών και την ήττα των Κροατών από τις ΗΠΑ, η Εθνική ομάδα του Θοδωρή Βλάχου τερμάτισε πρώτη στον έναν εκ των δύο ομίλων και τα «δελφίνια» στην τέταρτη θέση του άλλου, με αποτέλεσμα να διασταυρώνονται αρκετά νωρίς στο Παρίσι.

Πού θα δείτε το Ελλάδα – Σερβία

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισαν οι διοργανωτές, πρόκειται για τον δεύτερο χρονικά προημιτελικό που θα διεξαχθεί στην «La Defense Arena». Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Αυγούστου και θ’ αρχίσει στις 16:35.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Νωρίτερα στις 15:00 η Κροατία θα κονταροχτυπηθεί με την αήττητη Ισπανία, στις 20:00 οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν την Αυστραλία και στις 21:35 θ’ αρχίσει η μεγάλη μάχη της Ιταλίας με την Ουγγαρία.

Το επόμενο νοκ άουτ

Εφόσον η Ελλάδα αποκλείσει τους Σέρβους, που βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο και στην πρώτη φάση είχαν ρεκόρ 2-3 με αρνητικό συντελεστεί γκολ (-5), πέφτει στον νικητή του ζευγαριού Αυστραλία-ΗΠΑ. Ίσως αυτή να ‘ναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εκδίκηση!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.