Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου ανακοίνωσε τη διάθεση ξύλων στους πολίτες, προτρέποντας όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν για να τα παραλάβουν φέρνοντας δικό τους εξοπλισμό.

Με τη δράση αυτή, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος εξασφάλισε σημαντική ποσότητα ξύλων, τα οποία διατίθενται δωρεάν στους πολίτες.

Διαδικασία Παραλαβής

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να πάνε επιτόπου για να παραλάβουν τα ξύλα, φέρνοντας μαζί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μεταφορά τους. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, και συγκεκριμένα με την κα Σεβαστή Τσαβαρή, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της παραλαβής.

Επικοινωνία

Οι πολίτες που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή την πρωτοβουλία μπορούν να επικοινωνήσουν με τον δήμο για περισσότερες πληροφορίες και για να συντονίσουν την παραλαβή των ξύλων.

Αυτή η πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου ενισχύει την αίσθηση κοινότητας και αλληλεγγύης, προσφέροντας στους πολίτες χρήσιμα υλικά που διαφορετικά θα παρέμεναν ανεκμετάλλευτα.