Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν στην εξέδρα για να καμαρώσει τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων. Η κάμερα τον κατέγραψε ν’ αγωνιά για την προσπάθειά του, πίσω ακριβώς από τη Βασιλική Μιλλούση.

View this post on Instagram

A post shared by Ert Sports (@ertsports_official)

Ο ίδιος ο χάλκινος ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στον αρχηγό της εθνικής μπάσκετ, που ήδη βρίσκεται στο Παρίσι για την τελική φάση της δικής της προσπάθειας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι κι ο ένας στηρίζει έμπρακτα τον άλλον. Γι’ αυτό κι από τα πρώτα που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας φεύγοντας από το «Μπερσί» ήταν να επισκεφθεί το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» πριν από τον προημιτελικό με τη Γερμανία.

Οι διεθνείς τον υποδέχθηκαν φυσικά με αγκαλιές και συγχαρητήρια για άλλο ένα τεράστιο επίτευγμά του. «Το ‘ξερα ότι θα το πάρεις», ακούγεται να του λέει ο «Παπ» σφιχταγκαλιάζοντάς τον, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ρωτά «αν είναι βαρύ».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στα λόγια από καρδιάς που αντάλλαξε με τον Βασίλη Σπανούλη φάνηκε να εκφράζει την πίστη του στην ομάδα.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αποτελεί έμπνευση και οδηγό συνέπειας σε αυτό που υπηρετεί. Το Λος Άντζελες άλλωστε τον περιμένει ήδη. Γι’ αρχή ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα είναι παρών στον προημιτελικό της Τρίτης κόντρα στη Γερμανία.

Η κάμερα της ΕΟΚ κατέγραψε και μετέφερε τα πολύ όμορφα στιγμιότυπα.