Θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε δείγμα Ελληνίδας αθλήτριας στίβου. Πρόκειται για αθλήτρια η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες δίχως ωστόσο να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματός της.

Η αθλήτρια ενημερώθηκε για την ύπαρξη θετικού δείγματος ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μία ιστορία η οποία έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα τα οποία και θα απαντηθούν μόνο από τους αρμόδιους.

Να υπενθυμίσουμε πως και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε υπάρξει και άλλο θετικό δείγμα αθλήτριας του βάδην η οποία τελικά δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη εξέλιξη εκθέτει τον ΣΕΓΑΣ αφού πρόκειται για δεύτερο θετικό δείγμα αθλήτριας μέσα σε λίγες ημέρες.

Αποχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό

Η ΕΟΕ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ενημερώθηκε για το θετικό δείγμα της Ελληνίδας αθλήτριας η οποία θα αποχωρήσει άμεσα από το Ολυμπιακό Χωριό.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13.49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό».