Χρήστος Ελευθερίου: Ο Δήμος Σερβίων σε στενή επαφή με τους δημότες

Ο Δήμος Σερβίων συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις του, ενισχύοντας την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους δημότες του.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες Ελάτης, Τρανοβάλτου και Μικροβάλτου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μαραμή, τους Αντιδημάρχους Θεοδώρα Αγοραστού, Καλλίνικο Χολέβα και Λευτέρη Χατζηλαζάρου, καθώς και τους Εντεταλμένους Συμβούλους Σάββα Σαλτσίδη και Κωνσταντίνο Τζιούτζιο.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες, να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, καθώς και να συζητήσει προτάσεις και λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να παραμένει σε στενή επαφή με τους πολίτες και να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η άμεση επικοινωνία με τους δημότες μας είναι βασικός πυλώνας της διοίκησής μας. Θέλουμε να ακούμε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους και να δουλεύουμε μαζί για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας».

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, στις Δημοτικές Ενότητες Νεράιδας, Λευκάρων και Μεσιανής. Η Δημοτική Αρχή προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά στις συναντήσεις αυτές, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας.

Η Δημοτική Αρχή δείχνει με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να λαμβάνει άμεσα μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων τους. Η ανοιχτή αυτή γραμμή επικοινωνίας αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των δημοτών προς τη διοίκηση.

Οι δημότες που συμμετείχαν στις συναντήσεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία αυτή, επισημαίνοντας ότι αισθάνονται πως οι ανησυχίες και οι προτάσεις τους λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Με την ενέργεια αυτή, ο Δήμος Σερβίων δίνει το παράδειγμα για το πώς η ενεργή συμμετοχή και η άμεση επικοινωνία μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια μιας επιτυχημένης και αποδοτικής διοίκησης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.