«Ο αδερφός μου με βίαζε για 20 ημέρες μέχρι και πριν από μία εβδομάδα. Με απείλησε με τη σωματική μου ακεραιότητα αν τον καταγγείλω για τα όσα έκανε. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από το σπίτι».

Αυτά είναι τα λόγια της 36χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό από τον αδερφό της στην Καλαμάτα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν στις 9 το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα σε άθλια κατάσταση. Λίγο νωρίτερα είχε καλέσει το 112 καταγγέλοντας τον εφιάλτη της, όπως αποκάλυψε το Star.

Η 36χρονη αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο αδερφός της την είχε διώξει από το σπίτι την προηγούμενη ημέρα και εκείνη περιφερόταν στο κέντρο της πόλης χωρίς να ξέρει πού να πάει. Μάλιστα κοιμήθηκε σε παγκάκι, ενώ ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύο ώρες μετά, στις 11 το βράδυ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο αδερφό. Η πρώτη δικογραφία αφορά σε ενδοικογενειακή απειλή και μετά τη δίκη του στο αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος με ποινή 6 μηνών, αλλά με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα. Η δεύτερη δικογραφία για τον βιασμό εξετάζεται ήδη από τις δικαστικές αρχές.

Η 36χρονη βρίσκεται σε δομή.