5 το πρωί: Τα κενά των υποκλοπών – Χάλκινος ο Πετρούνιας – Βράζει η Μέση Ανατολή

Την ώρα που ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβαινε για τρίτη φορά σε βάθρο Ολυμπιακών Αγώνων, η ελληνική δικαιοσύνη έπαιρνε πολύ χαμηλό βαθμό εξαιτίας των αναπάντητων ερωτημάτων στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

1

Τα μεγάλα κενά στην υπόθεση των υποκλοπών

2

«Χάλκινος» ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Σε κατάσταση συναγερμού η Μέση Ανατολή

4

Δύσκολη η Κυριακή - 60 τα πύρινα μέτωπα

  • Εστίες σε όλη την Ελλάδα: Δεκάδες φωτιές εκδηλώθηκαν σε όλη την επικράτεια χθες Κυριακή, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων που αυτήν την περίοδο βρίσκονταν διαρκώς σε εγρήγορση. Πολλές εξ αυτών, κυρίως σε δασικές εκτάσεις, προκλήθηκαν εξαιτίας των κεραυνών μετά την αλλαγή του καιρού. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής τα μέτωπα που αντιμετωπίστηκαν ήταν στο σύνολό τους 60.
  • Νέος συναγερμός στην Εύβοια: Ένα από αυτά τα μέτωπα εντοπίστηκε στο χωριό Τραχήλι του δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Στην άμεση επιχείρηση που οργανώθηκε από την Πυροσβεστική για την προσέγγιση και την κατάσβεση σ’ ένα δύσβατο σημείο έσπευσαν άμεσα 36 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 7 εναέρια μέσα (ελικόπτερα, αεροπλάνα) και δεκάδες εθελοντές.
  • Πυρκαγιά στο Δομοκό: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και στην περιοχή Κορομηλιά του Δήμου Δομοκού. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επίγειες και εναέριες. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να σημάνει το 112 προκειμένου να ειδοποιηθούν οι κάτοικοι και να απομακρυνθούν από την περιοχή.
5

Τζόκοβιτς και Λάιλς από σκέτο χρυσάφι

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
myavis.gr