Ο Τεντόγλου μίλησε για «παπατζιλίκια» των Γάλλων σχετικά με το ταρτάν

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον προκριματικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες χαρακτήρισε «παπατζιλίκια» όσα λένε οι Γάλλοι για το διαφημισμένο ταρτάν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ξανά απολαυστικός στις δηλώσεις του. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι μίλησε για την εμπειρία του προκριματικού και την εύκολη πρόκρισή του στον τελικού του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αρχικά, μιλώντας για τον προκριματικό τόνισε: «Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, το ταρτάν είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα, αλλά το πρωί είχε 17 βαθμούς. Είχε αντίθετο άνεμο, δεν ξέρω πόσο, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα. Δεν ήταν κάτι για μένα να κάνω 8.15μ., ούτε 8.30μ.. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Σε δύο μέρες θα μπω «όλα μέσα»».

Φυσικά δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ταρτάν το οποίο έχουν διαφημίσει οι Γάλλοι και η απάντησή του σίγουρα δεν θα άρεσε στους διοργανωτές. «Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.