Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όσα είχε ισχυριστεί η 32χρονη στους άνδρες της ασφάλειας Διδυμοτείχου για τον εφιάλτη που έζησε επί ένα μήνα στα χέρια ενός συνομήλικού της άνδρα. Το θύμα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές εξετάσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν όσα τραγικά ανέφερε.

Χαρακτηριστικά της βιαιότητας του δράστη είναι το γεγονός ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί, ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο. Μάλιστα, στο κορμί της υπήρχαν σημάδια και από τσιγάρα.

«Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της.

Την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά για να μη φαίνονται τα σημάδια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, o 32χρονος, που έχει ξανά απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, την είχε εσώκλειστη στο σπίτι και την… έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη μ’ αυτόν τον εφιάλτη.

Το χρονικό του δράματος

Την Παρασκευή, η 32χρονη γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου ότι ο 32χρονος σύντροφός της την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κοπέλα οι αρρωστημένες πράξεις του 32χρονου ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι λίγες ώρες προτού η γυναίκα πει στους αστυνομικούς όσα βίωνε.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει καθώς περπατούσε στο Διδυμότειχο με τον 32χρονο. Τότε εκείνη άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Η άτυχη 32χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εμφανή τραύματα, αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να την κρατήσουν για νοσηλεία.