Έναν ζωντανό εφιάλτη βίωνε το τελευταίο διάστημα μια 36χρονη στην Καλαμάτα, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές προκειμένου να καταγγείλει τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον ίδιο της τον αδερφό.

Η γυναίκα είχε απειληθεί επανειλημμένως να μην αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν, αλλά στο τέλος βρήκε το σθένος να μιλήσει στους αρμόδιους και να ζητήσει βοήθεια έτσι ώστε να ξεφύγει από την κόλασή της.

Οι πληροφορίες που συνέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός Star ανέφεραν πως η 36χρονη ειδοποίησε τις Αρχές χάρη στο 112 και μετέφερε όλα όσα φρικιαστικά υποστηρίζει πως βίωνε από τον αδερφό της.

Η μαρτυρία της γυναίκας

H 36χρονη είπε στους αστυνομικούς πως όταν προειδοποίησε τον αδερφό της πως θα αποκαλύψει ό,τι της συνέβαινε, εκείνος την έδιωξε από το σπίτι. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα υπαίθριο παγκάκι.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι, φοβόμουν και δεν μπορούσα να βγω έξω για να κάνω την καταγγελία. Όταν είπα ότι θα τον καταγγείλω, με έδιωξε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ισχυρίστηκε στην καταγγελία της, ο βιασμός της ήταν κατ’ εξακολούθηση και επαναλαμβανόταν για πάνω από 20 ημέρες.

Εναντίον του αδερφού της 36χρονης σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες. Η μία για ενδοοικογενειακή απειλή και η δεύτερη για βιασμό. Ο φάκελος έχει διαβιβαστεί ήδη στην αρμόδια εισαγγελία που πρόκειται να διερευνήσει την υπόθεση.

Η γυναίκα έχει ήδη μεταφερθεί σε δομή για λόγους ασφαλείας. Της προτάθηκε να της χορηγηθεί panic button, αλλά αρνήθηκε.

Το σχετικό ρεπορτάζ