Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα έφτασε τα 125 μετάλλια

Με τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν τα δύο πληρώματα στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή στους άνδρες και τις Μιλένα Κοντού με την Ζωή Φίτσιου στις γυναίκες η χώρας μας έφτασε στα 125 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δύο μετάλλια ακόμα προστέθηκαν στην ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 το πρωί της Παρασκευής. Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και ο Πέτρος Γκαϊδατζής και η Μιλένα Κοντού με την Ζωή Φίτσιου πρόσθεσαν τα όνοματά τους δίπλα σε αυτού του Απόστολου Χρήστου και του Θοδωρή Τσελίδη.

Έτσι, η Ελλάδα έφτασε στα έξι Ολυμπιακά μετάλλια στην κωπηλασία με τον απολογισμό να είναι ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρωί του Σαββάτου αγωνίζεται και ο Στέφανος Ντούσκος που έχει ελπίδες να ανέβει και εκείνος στο βάθρο.

Συνολικά, η Ελλάδα μετά από αυτό το μετάλλιο έφτασε στα 125 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η λίστα των Ελλήνων Ολυμπιονικών

Τα τέσσερα παιδιά της κωπηλασίας κατάφεραν έτσι να βάλουν τα όνοματά τους πλάι σε αυτούς που έχουν κατακτήσει ένα μετάλλιο για τη χώρα μας. Επιπρόσθετα η χώρα μας για 12η διαδοχική φορά θα φύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον ένα μετάλλιο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.