Συνάντηση Εργασίας για την Ανάπλαση του Ρέματος Εσχατιάς

Σημαντική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη Δήμαρχο Ιλίου, κα Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου, και τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Σταύρο Τσίρμπα, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το ζήτημα της ανάπλασης του ρέματος Εσχατιάς, καθώς και η ανάγκη για άμεση δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου.

Η συνάντηση είχε ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής των δύο όμορων δήμων. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Αντώνης Κοτσώνης, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση.

Η Δήμαρχος Ιλίου, κα Ανδριάνα Αλεβίζου-Κουκουβίνου, δήλωσε: «Η ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα και η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς είναι έργο κομβικής και ζωτικής σημασίας όχι μόνο για το Ίλιον αλλά και για τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό. Η μελέτη προβλέπει έργα υποδομών, πρασίνου και χώρων περιπάτου που θα αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας. Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τσίρμπα δίνουμε μάχη καθημερινά για τα τοπικά προβλήματα και συνεργαζόμαστε για να στηρίξουμε τη Δυτική Αθήνα και τις γειτονιές μας.»

Η ανάπλαση του ρέματος Εσχατιάς είναι ένα σημαντικό έργο που αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή, προσφέροντας νέες υποδομές και χώρους αναψυχής για τους κατοίκους. Οι δύο δήμαρχοι επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για συνεχή συνεργασία και συντονισμένες προσπάθειες προς όφελος της Δυτικής Αθήνας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.