Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτή η αθλήτρια έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Η Kim Yeji κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων - Γιατί τρελάθηκαν μαζί της τα social media.

Είναι απίστευτα cool, σπάει άνετα τα παγκόσμια ρεκόρ και είναι τις τελευταίες μέρες μία από τις πιο αγαπημένες αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι σε όλο το διαδίκτυο.

Ο λόγος για την 31χρονη Kim Yeji, αθλήτρια της σκοποβολής από τη Νότια Κορέα που φωτογραφίες της από τους αγώνες έχουν κατακλύσει τα social media.

Η Kim κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων την Κυριακή, με την 19χρονη συναθλήτριά της Oh Ye Jin να παίρνει το χρυσό. Η Kim, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αγωνιστεί στη συνέχεια στον προκριματικό γύρο του αγωνίσματος των 25 μέτρων με πιστόλι την Παρασκευή.

Η χαλαρότητα με την οποία αγωνίζεται έχει κερδίσει τους πάντες: φορώντας ένα λευκό καπέλο που αφήνει την αλογοουρά της να ανεμίζει, κοιτάει το στόχο της με ατσαλένιο βλέμμα, έχοντας παράλληλα το ένα χέρι στην τσέπη, απ’ όπου κρέμεται ένα λούτρινο ελεφαντάκι, αγαπημένο παιχνίδι της κόρης της και γούρι της στους αγώνες.

Στο Χ τα σχόλια για την αθλήτρια της Νότιας Κορέας πέφτουν βροχή, με τους περισσότερους να τη χρήζουν την πρωταγωνίστρια των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακόμα και ο Έλον Μασκ σχολίασε την εμφάνισή της λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει οπωσδήποτε ρόλο σε ταινία δράσης!

Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Ye Jin Oh, η αδερφική της φίλη, όπως τη χαρακτηρίζει η Kim, με την οποία συγκατοικούν στο Ολυμπιακό Χωριό. «Θέλω πάντα να τη φροντίζω και να είμαι πάντα εκεί γι’ αυτήν. Έτσι, όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενη. Δεν τη βλέπω σαν αντίπαλό μου» δήλωσε την Κυριακή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.