Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 1-0 στη Βοσνία και εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Σκόρερ για τον Δικέφαλο χρίστηκε ο Μουργκ, με το σύνολο του Λουτσέσκου να «κλειδώνει» τους ομίλους τους Κόνφερενς Λιγκ και να κλείνει ραντεβού με τη Μάλμε με φόντο τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπόρατς μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά πάτησε πολύ επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας το γκολ. Για καλή τύχη των παικτών του Δικεφάλου αυτό το πρώτο πεντάλεπτο πέρασε χωρίς κάποιο σημαντικό κόστος και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβαν εξ ολοκλήρου οι πρωταθλητές Ελλάδας. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους χάθηκε από στατική φάση στο 15’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, ο Κουλιεράκης βγήκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στην επόμενη στιγμή του, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ.

Στο 25’ ο Τάισον συνεργάστηκε ωραία με τον Οζντόεφ, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μουργκ με όμορφο συρτό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Σισκόφσκι για να κάνει το 0-1. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Αυστριακός δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 49’ ο Τάισον απείλησε με πολύ καλό σουτ ενώ λίγο αργότερα δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή την μπάλα σε κάθετη πάσα του Μουργκ. Στη συνέχεια, η ελληνική ομάδα έριξε ρυθμούς και επιχείρησε να διαχειριστεί το ματς, με τους Βόσνιους να αρκούνται σε ρόλο… κομπάρσου στην αναμέτρηση και να μην απειλούν την εστία του Κοτάρσκι. Στο 87’ ο Κωνσταντέλιας έκανε πολύ ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή της Μπόρατς, πλάσαρε αλλά ο Σισκόφσκι μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις ο Ζίβκοβιτς βγήκε στην κόντρα αλλά η επιλογή του δεν ήταν σωστή και το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Μπόγιαν Πουζίγκατσα): Σισκόφσκι, Κρβζιτς (68’ Τσάβιτς), Μέγερς, Καρόλινα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Σκόρουπ (57’ Βράνιες), Κουλάσιν, Σάβιτς (57’ Χρέλια), Βούκοβιτς, Λούκιτς (79’ Μάρτσετιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Ότο, Σβαμπ (80’ Βιεϊρίνια), Οζντόεφ, Μουργκ (72’ Καμαρά), Τάισον (61’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (61’ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (72’ Σαμάτα).