Καιρός – Κολυδάς: «Συνεχίζεται η ζέστη, χωρίς όμως καύσωνες»

Σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνει ότι η θερμοκρασία θα παραμείνει υψηλή το προσεχές διάστημα, όμως θα είναι σε τιμές που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως καύσωνας.

Ανάσα από τις ακραίες θερμοκρασίες και τον καύσωνα θα πάρουμε τις επόμενες ημέρες, αναφέρει ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως εξηγεί ο διεθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, με εξαίρεση μια έξαρση του καύσωνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα, στη συνέχεια η θερμοκρασία θα υποχωρήσει.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Θοδωρής Κολυδάς σημειώνει χαρακτηριστικά πως «συνεχίζεται η ζέστη, χωρίς όμως καύσωνες».

«Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε τιμές περί τους 37°C  που φυσικά δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε ως ημέρες καύσωνα», γράφει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

Συνεχίζεται η ζέστη, χωρίς όμως καύσωνες

Θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες κατά 4 περίπου βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά επίπεδα,  με μοναδική την έξαρση αυτό το ΣΚ και τη Δευτέρα, όπου τοπικά οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλότερες και φτάσουμε και τους 40°C.

Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε τιμές περί τους 37°C  που φυσικά δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε ως ημέρες καύσωνα».

Ο μετεωρολόγος παραθέτει στην ανάρτησή του και σχετικούς χάρτες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.