Subscription: ένα ευέλικτο συνδρομητικό πρόγραμμα για να αποκτήσεις σήμερα το Range Rover που πάντα ονειρευόσουν

Δες πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα ευέλικτο πρόγραμμα μίσθωσης από το αγαπημένο σου luxury brand, χωρίς προκαταβολή.

Με πορεία που έχει ξεκινήσει με χρυσά γράμματα, επί τη εμφανίσει του το 1970, το Range Rover συνεχίζει και γοητεύει ως ένα luxury brand με περιπετειώδη και μοναδικό χαρακτήρα. Στη θέα του πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι το guilty pleasure ακόμα και όσων λατρεύουν τα σπορ αυτοκίνητα.

Πλέον η εταιρεία, συνεπής στο να προσφέρει σταθερά υπηρεσίες που διευκολύνουν τους πελάτες της, πάει ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας τη δυνατότητα μηνιαίας μίσθωσης.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Subscription προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεται ένα στέλεχος στο σύγχρονο επιχειρείν, καθότι δεν υπάρχει μακροχρόνια δέσμευση παρά μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα (εκτός φυσικά από τα καύσιμα ή/και το κόστος φόρτισης). Επιλέγοντας το Subscription, συγκριτικά με το παραδοσιακό leasing, δεν απαιτείται προκαταβολή ή κόστος εγγραφής στην υπηρεσία. Αντιθέτως, ο ενδιαφερόμενος οφείλει μόνο τη μηνιαία καταβολή, ενώ μπορεί να αποφασίσει το διάστημα που επιθυμεί να έχει το αυτοκίνητο μεταξύ 3, 6, 12, 18 ή 24 μηνών (με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μία τέτοια υπηρεσία είναι ιδανική για στελέχη που ζουν ή έρχονται στη χώρα μας για περιορισμένο διάστημα και που αναζητούν την ποιότητα, την ασφάλεια και τις επιδόσεις στις μετακινήσεις τους.

Επιπλέον, μία τέτοια επιλογή είναι ιδανική και για όλους όσοι θέλουν να «ζήσουν» για κάποιο διάστημα με ένα τέτοιο luxury αυτοκίνητο, ειδικότερα αν μιλάμε και για νέες τεχνολογίες όπως είναι τα ηλεκτρικά/υβριδικά οχήματα, προκειμένου να διαπιστώσουν ό,τι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί αφενός τις καθημερινές και ταξιδιωτικές ανάγκες μετακίνησης και αφετέρου την οδηγική συμπεριφορά που επιθυμούν (γιατί η οδήγηση είναι όπως και να το κάνουμε μία από τις σύγχρονες απολαύσεις).

Να σημειώσουμε ότι στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά και συντήρηση του αυτοκινήτου, όπως και τα εποχιακά ελαστικά.

Όσο για τις επιλογές είναι πολλές, καθότι το πρόγραμμα αφορά σε πολλά από τα μοντέλα της εταιρείας όπως για παράδειγμα τα απίθανα Plug-in Hybrid RANGE ROVER EVOQUE και VELAR.

Προσωπικά, την καρδιά μου έχει κερδίσει το Range Rover Sport. Είναι το μοντέλο που φέρει πλήθος από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, σε κάθε τύπου εδάφους, με πιστοποιημένη ηλεκτρική αυτονομία έως 122km και ταχεία φόρτιση DC. Αυτή η Plug-in Hybrid επιλογή, στο αγαπημένο Eiger Grey χρώμα και με τη σταθερή πανοραμική οροφή θα γίνει το απόλυτο μέσο μετακίνησης, για μικρές και μεγαλύτερες εξορμήσεις που βρίσκονται σταθερά στη μηνιαία μου ατζέντα όλο τον χρόνο.

Που καταλήγουμε; Ότι αυτή η σπορ πολυτέλεια, η άνεση και η επαφή με την τελευταία λέξη της auto-τεχνολογίας είναι διαθέσιμη σε αυτήν την μοναδική υπηρεσία, με την υπογραφή αυτού του μεγάλου brand.

Μπες τώρα ΕΔΩ και μάθε πώς μπορείς να το αποκτήσεις όπως και όλα όσα σου προσφέρει το Πρόγραμμα Subscription της Range Rover.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.