Ο Όμιλος Globalsat προσφέρει προηγμένες ψηφιακές και βιώσιμες λύσεις που μεταμορφώνουν τις επιχειρήσεις, ενισχύουν την αποδοτικότητά τους και μειώνουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Διανύοντας ήδη την τρίτη δεκαετία λειτουργίας του (με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία και Κύπρο), ο Όμιλος φροντίζει και αξιοποιεί την εμπειρία και τη δύναμη που κατέχει στις υπηρεσίες διανομής, καθώς και το ισχυρό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών και πελατών του στην αγορά του retail και της τεχνολογίας.

Αλλά δεν σταματάει εκεί. Ο στόχος είναι να αποτελέσει έναν πλήρη και ανταγωνιστικό πάροχο ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων, με βάση την τεχνολογία και ασφαλώς την πράσινη ενέργεια. Οι πυλώνες ανάπτυξης του επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου εστιάζουν στην εξέλιξη των Υπηρεσιών Διανομής Προστιθεμένης Αξίας, καθώς και στην παροχή ολοκληρωμένων Λύσεων Πράσινης Ενέργειας για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, αναβαθμίζοντας τις λειτουργίες τους και συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο βιώσιμο πράσινο μέλλον.

Τέλος, για την Globalsat παραμένει προτεραιότητα η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές, προσφέροντας το σύνολο των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο portfolio της και αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στις αγορές που ήδη δραστηριοποιείται.

Full Of Tech Senses

Η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου Globalsat βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  • Στην ικανότητά του να προσαρμόζει το επιχειρηματικό του μοντέλο στα δεδομένα της αγοράς και της παγκόσμιας συγκυρίας.
  • Στη συνεχή αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων και νέων συνεργασιών που να σχετίζονται με την τεχνολογία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
  • Στην εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου στη δημιουργία προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις.

Διανομή Κορυφαίων Τεχνολογικών Brands

Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL, ενώ συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Επιπλέον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το εκτενές δίκτυό της σε παγκόσμιο επίπεδο, η Globalsat έχει δημιουργήσει τρία υψηλής ποιότητας private label brands αξεσουάρ τεχνολογίας (Vivid, Cosy, Redshield), για λογαριασμό πελατών της στην ελληνική αγορά.

Outsourced Category Management Solutions

Στο πλαίσιο των Υπηρεσιών Διανομής Προϊόντων για Retail, η Globalsat έχει αναπτύξει και παρέχει από το 2014 την εξειδικευμένη υπηρεσία Outsourced Category Management Solutions, μέσω της οποίας η εταιρεία αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις διαδικασίες σχετικά με τη διαχείριση, την ανάπτυξη και τη διανομή συγκεκριμένων προϊοντικών κατηγοριών, για λογαριασμό των συνεργατών της. Τον Ιανουάριο 2023 η Globalsat προχώρησε σε συνεργασία και με τη Vodafone Ρουμανίας, επεκτείνοντας πλέον την υπηρεσία Outsourced Category Management Solutions και εκτός Ελλάδος.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία της Samsung και τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσει επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες στους εταιρικούς πελάτες. Οι λύσεις περιλαμβάνουν ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οθόνες εξωτερικής ή εσωτερικής ψηφιακής σήμανσης, επαγγελματικές οθόνες Wall ή Cinema LED που εξασφαλίζουν προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και πολλαπλές λειτουργίες σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του περιεχομένου.

Ανάπτυξη με βιώσιμο χαρακτήρα

Ο πυλώνας της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Globalsat και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, όπως:

Με τη στρατηγική της προσέγγιση και την εστίαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, ο Όμιλος Globalsat αποτελεί έναν πρωτοπόρο στην αγορά Β2Β, που ενισχύει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν πιο έξυπνα, αποδοτικά και πράσινα. Καθώς η τεχνολογία και η πράσινη ενέργεια συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον, η Globalsat βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, έτοιμη να ηγηθεί της μετάβασης προς έναν πιο βιώσιμο και ψηφιακό κόσμο. Με την εμπειρία, τις συνεργασίες και την καινοτομία της, η εταιρεία δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις της εποχής, αλλά τις καθορίζει και διασφαλίζει ότι οι πελάτες της είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, ενδυναμώνοντας τους για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε και στα παρακάτω: