Τα συγχαρητήρια του στον Θοδωρή Τσελίδη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του.

«Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!» ανέφερε.

«Θερμά συγχρητήρια στον  Θοδωρή Τσελίδη για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Καλή συνέχεια και στους υπολοίπους αθλητές μας, μετά το σημερινό πρώτο μετάλλιο στο Παρίσι», έγραψε σχετικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στον προσωπικό λογαριασμό του στο  Χ.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια!» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Χ.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη!» έγραψε σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Θόδωρο Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και μας κάνει περήφανους!» δήλωσε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.