«Καλό ταξίδι Τίνα μας…»: Το φορτισμένο αντίο του MEGA στην Τίνα Αλεξανδρή

Η δημοσιογράφος Τίνα Αλεξανδρή έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη. Το φορτισμένο αντίο μέσα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος του MEGA, Παναγιώτα (Τίνα) Αλεξανδρή βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους της.

«Η Τίνα μας ήταν μια ευγενική, αφοσιωμένη και εργατική συνάδελφος με υψηλό αίσθημα ευθύνης πάντα πρόθυμη να συμπαρασταθεί σε επαγγελματικό αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Μέχρι τελευταία στιγμή πάλευε με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία δίνοντας μαθήματα σε όλους μας». Αυτά ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων Βελίκας Καραβάλτσιου για την Τίνα Αλεξανδρή.

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο Παναγιώτα (Τίνα) Αλεξανδρή, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη που έδινε επί μήνες, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, σπούδασε στη συνέχεια δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τίτλο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Τ/Σ «Mega Channel», όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή υπήρξε μια ευγενική, αφοσιωμένη και εργατική συνάδελφος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος, την σεμνότητα και τη συναδελφική αλληλεγγύη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και πάντα πρόθυμη να τους συμπαρασταθεί σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Η εξόδιος ακολουθία για την Παναγιώτα Αλεξανδρή θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.