Άφαντοι παραμένουν οι δράστες του ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού τουρίστα σε μπαρ στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος πήρε χθες το μεσημέρι (29/7) εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείου.

Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και έχουν εκδοθεί σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης. Από την παρέα που επιτέθηκε στην οικογένεια των τουριστών, έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι της Κρήτης.

Η πορεία της υγείας του 49χρονου

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου το κάταγμα που είχε υποστεί στη γνάθο ο 49χρονος έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι του παραμένει και θα αποκατασταθεί σταδιακά σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με το MEGA έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στην γνάθο, στη ρινική και στη μετωπιαία κοιλότητα. Όσον αφορά την κατάσταση του ματιού του παραμένει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνησή του, η οποία -σύμφωνα με τους ειδικούς- εκτιμάται να επανέρχεται σε 2 με 3 μήνες στην πλήρη και κανονική λειτουργία του.

Ωστόσο, ο 49χρονος θα επιστρέψει ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στο Βενιζέλειο προκειμένου γίνει επανεξέταση και αξιολόγηση της πορείας της υγείας του.