Η πτήση 2477 της United Airlines απογειώθηκε από το Χιούστον, αλλά δεν έφτασε στην Βοστώνη, καθώς το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Washington Dulles λόγω… βιολογικού κινδύνου.

Ένας από τους επιβάτες αρρώστησε και άρχισε να κάνει εμετό. Μέσα σε λίγη ώρα άρχισαν να κάνουν εμετό αρκετοί συνεπιβάτες του, αλλά και μέλη του πληρώματος και έτσι κρίθηκε επιβεβλημένη η προσγείωση του αεροσκάφους προκειμένου να υποβληθεί σε καθαρισμό, αναφέρει η New York Post.

«Μίλησα με το πλήρωμα και τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα. Το πλήρωμα κάνει εμετό και οι επιβάτες γύρω ζητούν μάσκες. Υπάρχει βιολογικός κίνδυνος και το αεροπλάνο πρέπει να προσγειωθεί το συντομότερο δυνατό» ακούγεται να λέει ο πιλότος σε ηχητικό ντοκουμέντο από την πτήση.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον όπου κανένας από τους 155 επιβάτες του ή τα έξι μέλη του πληρώματος δεν χρειάστηκαν τη συνδρομή γιατρού.

«Το αεροσκάφος υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε βαθύ καθαρισμό και εργαζόμαστε για να μπορέσουν οι πελάτες να πάρουν σύντομα το δρόμο για τη Βοστώνη» δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.