Τζόκοβιτς – Ναδάλ 2-0: Ο Νόλε πήρε την τιτανομαχία στο Παρίσι 2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 2-0 σετ του Ραφαέλ Ναδάλ στην τιτανομαχία που είχαν οι δύο θρύλοι του τένις στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων - Αποθεώθηκαν από τον κόσμο οι δύο τενίστες

Ήταν το ματς που περίμεναν να δουν όλοι οι φίλοι του τένις. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ραφαέλ Ναδάλ τέθηκαν αντιμέτωποι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με τον Νόλε να επικρατεί 2-0 σετ και με τον κόσμο να αποθεώνει και τους δύο θρύλους του αθλήματος.

Αμφότεροι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας τους. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το «αντίο» τους στα κορτ, όμως η κλάση τους δύσκολα θα ξεπεραστεί. Ο Τζόκοβιτς ήταν σε καλύτερη κατάσταση και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-1, 6-4.

Ενδεικτική της εικόνας του αγώνα ήταν η εικόνα του σκορ μετά από μία ώρα παιχνιδιού. Ο Νόλε ήταν μπροστά με 6-1 και 4-0, όμως ο Ραφαέλ Ναδάλ κατάφερε να πάρει τέσσερα games και να φέρει στα ίσα το δεύτερο σετ.

Από εκεί και μετά όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να πάρει τα επόμενα δύο games και να κλειδώσει την πρόκριση. Αυτή ήταν η 31η νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος από την πλευρά του μετρά 29. Ο Ράφα θα συνεχίσει στο διπλό με τον Κάρλος Αλκαράθ με τους δυο τους να έχουν στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Στην αντίπερα όχθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ντόμινικ Κέπφερ και τον Ματέο Αρνάλντι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.