Ολυμπιακοί Αγώνες, Σάκκαρη – Γιουάν 2-0: Πέταξε για τις «16» η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα επικράτησε 2-0 σετ της Γιουέ Γιουάν και προκρίθηκε στις «16» του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Μαρία Σάκκαρη με νέα πειστική εμφάνιση έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η κορυφαία αθλήτρια τένις της χώρας μας επικράτησε 2-0 σετ της Γιουέ Γιουάν δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Όπως και στην πρεμιέρα της η Σάκκαρη δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Συνολικά έχασε μόλις τρία games (6-2, 6-1) έχοντας μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι της. Με αυτήν την πρόκρισή της η Μαρία Σάκκαρη ισοφάρισε την καλύτερη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το επόμενο εμπόδιο στην πορεία της θα είναι η Μάρτα Κόστιουκ η οποία νωρίτερα απέκλεισε με την σειρά της την Κλάρα Μπουρέλ. Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα αναμετρηθούν Σάκκαρη και Κόστιουκ με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να προηγείται στις νίκες με 2-1.

Η Σάκκαρη επικράτησε στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, ενώ η Κόστιουκ επιβλήθηκε στην τελευταία τους συνάντηση η οποία ήταν πριν από έναν χρόνο στο Wimbledon. Στα αξιοσημείωτα ότι αυτή θα είναι και η πρώτη τους μονομαχία σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.