Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Παναγιώτης Γκιώνης νικάει και τον χρόνο – Προκρίθηκε στους 32

Στην έκτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Παναγιώτης Γκιώνης έκανε παιχνίδι για σεμινάριο απέναντι σ' έναν πολύ ταλαντούχο αντίπαλο και προκρίθηκε στους 32 καλύτερους του πινγκ πονγκ.

Η εμπειρία του -44χρονου πλέον- Παναγιώτη Γκιώνη έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην αναμέτρηση με Καναδό Έντουαρντ Λι (Νο 22) για τους «64» του μονού ανδρών του πινγκ πονγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αειθαλής Έλληνας πρωταθλητής στην έκτη παρουσία του σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση, νίκησε εμφατικά τον 21χρονο αντίπαλο του με 4-0 σετ και πήρε δικαίως το εισιτήριο για επόμενη φάση. Τα σετ έληξαν 11-6, 11-8, 11-8 και 11-4.

Το νέο παιχνίδι του Γκιώνη είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Δευτέρας (29/7). Θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Κανάκ Τζα.

«Άμα κάτι το θέλεις πολύ και το αγαπάς, μπορείς να πετύχεις τα πάντα» ομολόγησε περήφανος για το επίτευγμά του ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος δεν χορταίνει από επιτυχίες και ζητά πάντα κάτι περισσότερο από τον εαυτό του. Ακόμη και τώρα, στα 44 χρόνια του. Γι’ αυτό και στο τέλος αποθεώθηκε από το κοινό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.