Ψυχικό: Στο στόχαστρο των Αρχών τα κινητά του φερόμενου δολοφόνου

Από τα κινητά σβήστηκε μεγάλος όγκος δεδομένων - Βρέθηκε και η φωτογραφία του δολοφονημένου τοπογράφου.

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τα δύο κινητά «φαντάσματα», που αναμένονται να δώσουν νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ τα συγκεκριμένα κινητά φέρεται να είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου. Τα τηλέφωνα βρέθηκαν σε ειδική κρύπτη, σε ψευδοροφή, στο διαμέρισμα που διέμενε στο Ψυχικό με τη σύντροφό του.

Ήδη τα κινητά έχουν δώσει κάποια πρώτα αποτελέσματα, καθώς αρκετά αρχεία είναι κλειδωμένα και υπάρχει μεγάλος όγκος σβησμένων δεδομένων, κυρίως από διαδικτυακές επικοινωνίες. Μέσα έχει βρεθεί και η φωτογραφία του 54χρονου.

«Έλεγε ότι θα με τεμαχίσει και θα με μοιράσει»

Τα όσα είπε για τον φερόμενο δολοφόνο του τοπογράφου η σύζυγός του πριν λίγες μέρες σοκάρουν.

Μιλώντας στο Star ανέφερε ότι ο 44χρονος της είχε εκμυστηρευτεί ότι για να γλιτώσεις μετά από ένα έγκλημα δεν πρέπει να έχεις συνεργό. Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της μιλά για έναν σκληρό, βάναυσο άντρα, που δεν θα σπάσει ούτε μέσα στη φυλακή.

«Είναι στυγνός killer. Δεν έχω δει ποτέ να βγαίνει ένα δάκρυ από τα μάτια του. Είναι νεκρωμένο το συναίσθημα» λέει η γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του.

«Θα το κάνω απλά δεν θα έχω βοηθό»

Η συνύπαρξη μαζί του ήταν εφιαλτική. «Έλεγε ότι θα τεμαχίσει και θα με μοιράσει σε όλη την Αττική, θα με σκότωνε» πρόσθεσε.

Της έλεγε μάλιστα ότι θα καταλήξει σαν την Κική Κούσογλου, την κοπέλα που το 2005 είχε στραγγαλίσει ο σύντροφός της και είχε κρύψει το πτώμα της με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου. «Εγώ θα το κάνω αυτό απλά δεν θα έχω βοηθό, γι’ αυτό τον πιάσανε». Ξέρεις τι είναι 2 μήνες να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να ακούς όλο αυτό το στόρι; Μου έχει σπάσει το χέρι, μου έχει σπάσει τη μύτη» λέει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν 20 χρόνια και απέκτησαν μια κόρη, που σήμερα δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. «Κυκλοφορούσε στα μπουζούκια και σκόρπαγε χρήματα, πρώτο τραπέζι πίστα, κυκλοφορούσε με Porche. Δεν ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος, τον ελκύει ο,τιδήποτε είχε να κάνει με ανθρώπους του υποκόσμου. Είναι σκοτεινός».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.