Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα

Η βέρα του χρυσού Ολυμπιονίκη Τζανμάρκο Ταμπέρι κατέληξε στον βυθό του Σηκουάνα - Η συγγνώμη στη γυναίκα του μέσω Instagram

Τα μέλη της ιταλικής ολυμπιακής ομάδας ήταν αναμφισβήτητα από τα πιο ενθουσιώδη κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι σημαιοφόροι Τζανμάρκο Ταμπέρι και Αριάνα Έριγκο έδωσαν το ρυθμό, ανεμίζοντας με ένταση την ιταλική σημαία.

Δυστυχώς για τον Ταμπέρι η βραδιά δεν κατέληξε καλά. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος (σ.σ. μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον Μουτάζ Μπαρσίμ) συνειδητοποίησε πως έχασε τη βέρα του, η οποία αναπαύεται πλέον στο βυθό του Σηκουάνα!

O 32χρονος άλτης κατέφυγε στα social media για να αποκαλύψει το μάθημα του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τη σύζυγο του, Κιάρα Μποντέμπι.

«Είδα το δαχτυλίδι να… πετάει. Δυστυχώς η αναπήδηση έγινε σε λάθος πλευρά. Θα παραμείνει για πάντα στην πόλη του έρωτα. Αν θέλεις, μπορούμε να πετάξουμε και τη δική σου βέρα στο ποτάμι, έτσι θα μείνουν για πάντα μαζί. Θα έχουμε έτσι μια δικαιολογία να ανανεώσουμε τους όρκους αγάπης μας και να αποκτήσουμε καινούργιες βέρες, όπως ζητάς πάντα», έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram απευθυνόμενος μεταμελημένος στη γυναίκα του.

Η Κιάρα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του όταν αγωνίζεται αντιμετώπισε με ψυχραιμία την κατάσταση και απάντησε συγκινημένη «μόνο εσύ θα μπορούσες να μετατρέψεις ένα τέτοιο θέμα σε κάτι ρομαντικό». Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο χρόνια μετά από πολυετή σχέση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.