Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Κορακάκη δεν τέλειωσε τον αγώνα της – Γιατί εγκατέλειψε

Η ίδια μίλησε, με δάκρυα στα μάτια, για τους λόγους που την υποχρέωσαν να μην συνεχίσει την προσπάθειά της στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι δεν άρχισαν ιδανικά για την Άννα Κορακάκη. Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής υποχρεώθηκε σε αποχώρηση από τον προκριματικό των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό.

Η Κορακάκη, ψυχολογικά επηρεασμένη από την τροπή των πραγμάτων, μίλησε με δάκρυα στην ΕΡΤ για τις δύο αιτίες που δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

«Είχα ένα θέμα στα μάτια, μια δυσλειτουργία» αποκάλυψε σχετικώς η Ελληνίδα αθλήτρια, εξηγώντας πως «δεν υπάρχει κάτι παθολογικό, είναι θέμα με την εστίαση».

«Συμβαίνει και θέλει τον χρόνο του. Δεν το προλάβαμε», προσέθεσε ακόμη η 28χρονη πρωταθλήτρια, η οποία συν τοις άλλοις ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα. Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή με αντιβίωση προκειμένου να ρίξει τον πυρετό. «Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ και ξαγρύπνησα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε βέβαια ότι την ίδια στιγμή «μετά από δέκα χρόνια κάνω την κοιλιά μου», προτού υποσχεθεί κοιτώντας την κάμερα πως «θα βάλω τα δυνατά μου» για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.