Εκτός ημιτελικών στα 100μ. πεταλούδα έμειναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη. Η Ντουντουνάκη τερμάτισε σε 58.14 στην τρίτη κούρσα, ενώ η Δαμασιώτη σε 58.72 λίγο νωρίτερα.

«Είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ. Είχα δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα. Δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά πιστεύω ήταν στις δυνατότητες μου το να περάσω στον τελικό και ήθελα και κάτι παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Πίστεψα ότι μπορώ στο τέλος να την γυρίσω. Τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε» είπε συναισθηματικά φορτισμένη στην ΕΡΤ η Άννα Ντουντουνάκη

H προσπάθεια της Δαμασιώτη

«Στεναχωριέμαι πολύ»

Και πρόσθεσε:  «Είναι η πρώτη φορά που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν καταφέρνω να βγάλω τον καλό μου εαυτό και σίγουρα με στεναχωρεί όλο αυτό. Γενικά ήταν μια μεγάλη πρόκληση στη φετινή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά και στη συνέχεια μετά που τραυματίστηκα, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι μου σε προετοιμασίες για να μπορέσω να φτάσω εδώ. Πίστευα ότι ήμουν έτοιμη. Ένιωθα καλά. Δεν ξέρω τι έγινε και δε βγήκε αυτό που ήθελα. Στεναχωριέμαι πολύ, αλλά έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, θεωρώ».