Τροχαίο στη Μεσσηνία: Η στροφή καρμανιόλα και οι στιγμές τρόμου

Τέσσερις νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα - Τα αυτοκίνητα έγιναν μια άμορφη μάζα - Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 19χρονος - Το τροχαίο έγινε σε στροφή καρμανιόλα

Τραγωδία στην άσφαλτο χθες το μεσημέρι (25/7) στο 47ο χλμ της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 12:30 το μεσημέρι. Η νταλίκα, που είχε κατεύθυνση από τη Ζαχάρω προς την Κυπαρισσία εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε. Χτύπησε δύο αυτοκίνητα τα οποία διαλύθηκαν, το ένα εξ αυτών μάλιστα κατέληξε κάτω από το βαρύ όχημα που μετέφερε αδρανή υλικά.

Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής η συγκεκριμένη στροφή είναι καρμανιόλα λόγω της κακοτεχνίας του δρόμου.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 19χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive στο πρώτο αυτοκίνητο που χτύπησε η νταλίκα επέβαινε μια οικογένεια με καταγωγή από την περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας στην Αμαλιάδα.

Ο 43χρονος πατέρας Α.Κ. επέστρεφε από την Καλαμάτα όπου είχε ορκιστεί νωρίτερα στο Στρατό ο 19χρονος γιος του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 13χρονη κόρη του Ι.Κ. και μια 66χρονη γυναίκα. Ακαριαίο θάνατό βρήκαν ο 43χρονος πατέρας και η 13χρονη κόρη. Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο 19χρονος, που δίνει μάχη για τη ζωή του και ελαφρύτερα η 66χρονη.

Εκκωφαντικός θόρυβος και μετά πανικός

Στο δεύτερο αυτοκίνητο, που βρέθηκε κάτω από την νταλίκα, νεκρός ανασύρθηκε ο 38χρονος οδηγός και πατέρας της τετραμελούς οικογένειας και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι τους. Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 6χρονος γιος της οικογένειας που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών και η 38χρονη μητέρα, συνοδηγός στο αυτοκίνητο και ελαφρύτερα τραυματισμένη.

Ο 38χρονος οδηγός της νταλίκας, που συνελήφθη, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις στιγμές τρόμου. Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και μετά ακολούθησε πανικός. «Η μάνα να λέει τώρα ήταν ο άνδρας μου πίσω και το παιδί μου και είναι και οι δύο νεκροί» είπε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.