Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή ενόργανης

Ο 63χρονος προπονητής καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού - Ερχονται νέες καταγγελίες τις επόμενες μέρες για τη δράση του.

Η καταγγελία 26χρονης πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής σε βάρος του 63χρονου προπονητή, που αποκάλυψε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όσο ήταν ανήλικη φέρνει αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ο εφιάλτης της 26χρονης ήταν καθημερινός με τον προπονητή να προσπαθεί να την απομονώσει, ώστε να την παρενοχλήσει. Μάλιστα την απειλούσε ώστε να του δώσει τα χρηματικά έπαθλα από τους αγώνες.

Τον ίδιο προπονητή είχαν καταγγείλει ακόμη τέσσερις αθλήτριες για σεξουαλική παρενόχληση και παρά τις καταγγελίες από το 2022 εκείνος παρέμεινε στη θέση του.

Ερχονται νέες καταγγελίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του MEGA, Μαρίνου Αλειφέρη, φαίνεται ότι ανοίγουν στόματα για την δράση του προπονητή και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να έρθουν στο φως και άλλες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, δύο αντίστοιχες καταγγελίες αναμένεται να γίνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα: Η μία αφορά αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής όπου πρόκειται να αναφέρει κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της όσο ήταν ανήλικη. Η δεύτερη καταγγελία ενδέχεται να αφορά άτομα που είναι ακόμα στο ευρύτερο περιβάλλον του συγκεκριμένου ατόμου.

Στην Ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου αναμένεται να καταθέσουν και πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της αθλήτριας που έφερε στο φως την δράση του προπονητή. Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα, συνομίληκούς της. Τέλος, και η 26χρονη έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.