Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παράπονα για το φαγητό από τους αθλητές

Παράπονα έχουν κάνει πολλοί αθλητές για το φαγητό που σερβίρεται στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι 2024 - Η αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας έχει δικό της σεφ.

Προβλήματα εφοδιασμού στα εστιατόρια του Ολυμπιακού Χωριού καταγγέλλουν αθλητές που βρίσκονται στο Παρίσι, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, πιέζοντας την εταιρεία Sodexo Live να αυξήσει τον όγκο παραγγελιών για ορισμένα προϊόντα, κυρίως αυγά και κοτόπουλο, ενώ υπήρξαν παράπονα και για κρέας που σερβίρεται «πολύ ωμό». Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, μάλιστα, οι αθλητές της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το εστιατόριο και να φέρουν δικό τους σεφ.

«Η βρετανική αποστολή επέλεξε να ενισχύσει τις ομάδες τροφοδοσίας της που βρίσκονται ήδη στο προπονητικό κέντρο, έξω από το Ολυμπιακό Χωριύ, με την παρουσία ενός επιπλέον σεφ, για να εξασφαλίσει την τροφοδοσία των αθλητών της» ανέφερε η εταιρεία Sodexo Live σε δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ορισμένα προϊόντα, όπως τα αυγά και τα ψητά κρέατα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους αθλητές και επομένως οι όγκοι έχουν αυξηθεί, σύμφωνα με το «Παρίσι 2024″. Έκτοτε, οι ποσότητες που προσφέρονται σε αυτά τα προϊόντα κατέστησαν δυνατή την κάλυψη όλων των αναγκών» διαβεβαιώνει η εταιρεία, τονίζοντας ότι από τις 18 Ιουλίου λειτουργεί «το μεγαλύτερο εστιατόριο του κόσμου», 3.300 θέσεις και 40.000 μερίδες την ημέρα.

Η Sodexo Live υπογραμμίζει ότι προτεραιότητά της είναι η εξυπηρέτηση των αθλητών και ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν τα σχόλιά τους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.