Τραγωδία στην Κυπαρισσία: 4 νεκροί – Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός της νταλίκας

Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο στην ΕΟ Κυπαρισσίας-Πύργου - Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύροντας ακόμα 3 ΙΧ - Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας όταν νταλίκα δίπλωσε και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα.

Ο τραγικός απολογισμός είναι τέσσερις νεκροί, δύο παιδιά και δύο ενήλικες, και πέντε τραυματίες εκ των οποίων οι δυο σοβαρά.

Μάλιστα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδική διασωστική και να κόψει τις λαμαρίνες από τις οροφές των αυτοκινήτων προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα θύματα και τους τραυματίες.

Στο πρώτο όχημα επέβαινε μια οικογένεια που είχε επισκεφθεί την Πελοπόννησο για διακοπές. Έχασαν τη ζωή τους ένας 38χρονος και η μόλις 12 μηνών κόρη του.

Τραυματίστηκαν η 38χρονη μητέρα και ο 6χρονος γιος τους, που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό, ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Τραυματιες είναι, επίσης, ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και ένας 61χρονος, που νοσηλεύονται αμφότεροι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Σημειώνεται πως τραυματίστηκε και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δύο από τα αυτοκίνητα βρέθηκαν πολτοποιημένα κάτω από την νταλίκα, ένα ακόμα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών λίγα μέτρα πιο πέρα ενώ ένα τέταρτο όχημα ντελαπάρισε στην ακρή του δρόμου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νταλίκα, που έχει έδρα στην Ηλεία και μετέφερε αδρανή υλικά, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύροντας ακόμα τρία οχήματα.

Οι Αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου έχει διακοπεί και γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση του φορτηγού.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.