Συνάντηση Μώραλη με Υφυπουργό Μεταφορών για την συγκοινωνία του Πειραιά

Στο Δημαρχείο του Πειραιά έλαβε χώρα σήμερα μια σημαντική συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Βασίλη Οικονόμου.

Η συνάντηση αυτή είχε ως κύριο θέμα τη συζήτηση και την αξιολόγηση των συγκοινωνιακών ζητημάτων που απασχολούν την πόλη του Πειραιά, με σκοπό την εξεύρεση λύσεων και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους δημότες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Δήμου Πειραιά Μιχάλης Μπούρμπος και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλης Χρήστου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με το Υπουργείο για την επίλυση των συγκοινωνιακών προβλημάτων της πόλης. «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου, με τον οποίο είχαμε μια παραγωγική συζήτηση για θέματα που αφορούν άμεσα τους δημότες μας. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας, ειδικά στον τομέα των μεταφορών», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Ο Υφυπουργός Βασίλης Οικονόμου, από την πλευρά του, επισήμανε τη στρατηγική σημασία του Πειραιά ως μεταφορικού κόμβου και υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση επίλυση των ζητημάτων που αναδείχθηκαν κατά τη συζήτηση. «Η συνεργασία μας με τον Δήμο Πειραιά είναι απαραίτητη για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και τη βελτίωση των μεταφορικών υπηρεσιών. Ο Πειραιάς είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και η σημασία του για την Ελλάδα είναι στρατηγική», δήλωσε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των ενεργειών που δρομολογούνται θα είναι σύντομα ορατά.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών, την εξυπηρέτηση των τουριστών και επισκεπτών, καθώς και την ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της πόλης. Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Πειραιά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.