Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου. Η 39χρονη υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη ενώ εργαζόταν στην Πάρο.

O Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το σηπτικό σοκ.

«Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Πρέπει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί. Εάν ένα από τα μικρόβια έχει περάσει σε πάνω από δύο όργανα, εκεί μιλάμε για σηπτικό σοκ. Με τις ιστολογικές εξετάσεις θα επιβεβαιωθεί ή θα αποκαλυφθούν και ίσως παθολογικές καταστάσεις που ίσως προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές» είπε.

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο

Χθες (25/7) έγινε η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με τον κόσμο να φτάνει ντυμένος στα λευκά, καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της. Τραγική φιγούρα, η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

Αμέσως μετά ο στενός κύκλος ανθρώπων της παρευρέθηκαν σε μπαράκι που είχαν κλείσει στο Μετς, για να συγκεντρωθούν στη μνήμη της, μία επιθυμία της 39χρονης. Η γνωστή chef δε, είχε ζητήσει αντί σεφάνων οι παρευρισκόμενοι να στηρίξουν το φιλοζωικό ίδρυμα της Πάρου, Paws.