Κατήγγειλε ομαδικό βιασμό και συνελήφθη – Παραδέχτηκε ότι έλεγε «παραμύθια»

Η γυναίκα υπέπεσε σε αντιφάσεις και δεν ήθελε να εξεταστεί από ιατροδικαστή - Τι είπε στη νέα της κατάθεση.

Τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες στην παραλία Άγιος Ισίδωρος Βοιωτίας κατήγγειλε χθες (25/7) μία 32χρονη. Λίγες ώρες, όμως, αργότερα συνελήφθη καθώς παραδέχτηκε ότι είχε βγάλει από το μυαλό της την ιστορία του βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς θεώρησαν τραβηγμένη την ιστορία, ενώ προβληματίστηκαν και από την αγωνία της 32χρονης να αποφύγει την ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα υπέπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της και στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι μόνη της σκάρωσε την ιστορία του βιασμού. Ωστόσο το ρεπορτάζ θέλει να υπήρξε κάποιου είδους παρενόχληση στην παραλία.

Η νέα κατάθεση

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη νέα της κατάθεση είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή της Αντίκυρας, μαζί με έναν γνωστό της από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Εκείνος φέρεται να σταμάτησε το όχημα σε κάποιο απόμερο σημείο, προσπάθησε να τη φιλήσει, ενώ την ακούμπησε με σαφείς ερωτικές προθέσεις. Εκείνη είπε στους αστυνομικούς ότι αρνήθηκε και τότε εκείνος την άφησε να φύγει.

Η 32χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ψευδή καταγγελία, ενώ ο άνδρας που φέρεται να ήταν μαζί της το επίμαχο πρωινό αναζητείται για να συλληφθεί προκειμένου να διερευνηθεί η πράξη της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.