Μοναχικός ο δρόμος που ο Παύλος Πολάκης θ’ ακολουθήσει το επόμενο διάστημα μετά την αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια φραστική επίθεση εις βάρος συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κι αν Στέφανος Κασσελάκης είπε πως σε μια χθεσινή αποστροφή του πως «τον αγαπώ», ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανιών απάντησε πως «δεν φτάνουν οι αγάπες» τη στιγμή που αυτός είναι που εξακολουθεί να δίνει μάχη απέναντι στη «φιλελεύθερη λαίλαπα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παράλληλα τόνισε ότι «δεν έχω να συζητήσω κάτι προς το παρόν» με τον πρόεδρο του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι «όλα θα κριθούν μέχρι το συνέδριο».

«Να της δώσω γαρύφαλλο;»

«Καμία βρισιά δεν είπα» επέμεινε ο κ. Πολάκης εξηγώντας πως η συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας έκανε «διαρκώς μορφασμούς υποτίμησης ενώ θα έπρεπε να κάθεται φρόνιμα, όμορφα και χωρίς εκφράσεις ακούγοντας αυτά που λέμε».

«Εγώ κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες» υποστήριξε, αλλά σημείωσε ότι «το ίδιο θα έκανα ξανά», διότι «όταν την έχεις να κάνει γκριμάτσες, τι να της πω; Να της δώσω γαρύφαλλο;».

«Κλάμα κατά παραγγελία» της Λινού

Ο Σφακιανός πολιτικός χαρακτήρισε επίσης «πολύ υποκριτικό και ψεύτικο» το κλάμα της Αθηνάς Λινού, λέγοντας πως ήταν «κλάμα κατά παραγγελία μετά από δύο ομιλητές και ενώ έχω φύγει από την αίθουσα».

«Μετά τους έπιασε η ευαισθησία» επεσήμανε ακόμη, λέγοντας ότι «αυτό είναι στήσιμο, επίδειξη ευαισθησίας».

«Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Κατά τον Παύλο Πολάκη, «ο λαός αποφασίζει αν κάποιος είναι βουλευτής ή όχι» κρίνοντας ότι αποπέμφθηκε «βαρύτατα αδίκως», την ώρα που άλλοι κοιτούν «το φεγγάρι κι όχι το δάχτυλο που δείχνει το φεγγάρι».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και παραμένω γιατί η διαδικασία της διαγραφής περνάει από συγκεκριμένα όργανα και δεν ξέρω αν έχει κινηθεί καμία τέτοια διαδικασία» συμπλήρωσε επίσης.

«Επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για το ήθος μου ή την ουσία όσων αποκαλύπτω, η ΝΔ μου το φυλάει» ανέφερε ακόμη, καταλήγοντας ότι «χυδαίος ζήτουλας» όπως τον αποκάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, «είναι αυτός που τρώει 1,5 δισ. Είναι αυτοί που κάνανε 15 δισ. απευθείας αναθέσεις όχι εγώ που έχω αποκαλύψει πολλά».